Varmepumpe installation/montering

Få en grøn og prisvenlig energiløsning i Skibby

Få et uforpligtende tilbud. Ring 24 63 20 34

Høj kvalitet

God service

Unikke løsninger

Spar på varmeregningen med en varmepumpe

Hvis du leder efter et miljørigtigt og effektivt varmeanlæg, er en varmepumpe et godt valg. Askbo VVS udfører montering af varmepumper og rådgiver dig til en bedre energiløsning.

Kontakt os på 24 63 20 34 for installation og service af varmepumpe i Skibby, Frederikssund, Roskilde og omegn.

Varmepumper er ægte grøn varme

Varmepumper udnytter den varme, som altid findes i luften eller i jorden og omsætter den til varme i boligen med et minimalt forbrug af strøm.

Med en varmepumpe kan man spare mange penge på varmeregningen. Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller en bestående bolig, kan der være helt op til 60% at spare i forhold til traditionelle varmeanlæg som f.eks. oliefyr. Samtidig reduceres udledningen af CO2 til et absolut minimum.

Sådan fungerer en varmepumpe

En varmepumpe udnytter den varme, som altid findes i jorden eller i luften. Varmepumpen opsamler denne varme og komprimerer den. Processen ligner den, der benyttes i et køleskab – blot med modsat fortegn.

Læs mere om varmepumper her.

Kombination med solenergi

En løsning med varmepumpe er ideel til kombination med solenergi. F.eks. med et solcelleanlæg, der producerer den el, som bruges til drift af varmepumpen. Eller med solvarmepaneler, der producerer det varme brugsvand til boligen. På den måde får man en komplet grøn varmeløsning.

Tilskudsordninger og reduceret elafgift

Der findes forskellige tilskudsordninger, hvis et bestående varmeanlæg udskiftes med en varmepumpe. Det er også muligt at opnå en kontant reduktion i elafgiften.

Læs mere om tilskud og reduktion af elafgiften her.

15 års tryghed

Når du køber en varmepumpe hos os, får du tilbudt en Gastech Total Tryghed-aftale, som kan forlænges i op til 15 år. Aftalen skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftsstop, frie reservedele og det lovpligtige årlige hovedeftersyn af varmepumpen.

Læs mere om serviceordninger her.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, hvis du overvejer at bygge nyt badeværelse. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Slip fil her eller
Max. file size: 64 MB, Max. files: 10.
    Vedhæft op til 10 filer
    Jeg er ikke en robot
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
    Skriv til os

    24 63 20 34